lemon honey coconut cake

So easy. Mix everything in the mixer and bake! I didn't have any soya milk so I replaced it with with cow's milk. Trop facile. Mixez tout dans le robot et enfournez ! Je n'avais pas de lait de soja alors je l'ai remplacé par du lait de vache.


ingredients

120 gr white rice flour / farine de riz blanche
4 eggs

80 ml freshly squeezed lemon juice / jus de citron

260 gr honey / miel

85 gr dessicated coconut
/ noix de coco
1 tbsp natural vanilla extract / essence de vanille

375 ml soya milk / lait de soja
60 gr butter, melted / beurre fondu

preparation

Prep:10min  | Cook:1hr
Preheat the oven to 180 C/ Gas 4 / préchauffer le four
Throw all ingredients in your blender or food processor and mix until well combined / mettre tous les ingrédients dans un robot et bien mixer.
Pour into a well greased standard 9 in-23 cm pie tin and bake for 1 hour / verser dans un moule beurré et fariné et enfourner pendant une heure.
Test with a skewer before taking it out of the over / tester la cuisson avant de le sortir du four.
Sprinkle some more coconut on top before serving / saupoudrer de la noix de coco avant de servir.

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